Om oss

Mussec är en plattform för alla som är musikintresserade, oavsett genre och kunskapsnivå. På sidan kan man deltaga i diskussioner på forumet, annonsera gratis på annonsmarknaden, läsa spännande musikartiklar, registrera sin musikutrustning för att skydda den m.m.

Mussec startades och drivs av två musikentusiastiska bröder med ambitionen att skapa en bättre, säkrare och mer tillgänglig marknad för musikutrustning.

Är du också rädd om dina musikprylar? Hjälp till att göra annonsmarknaden för musikutrustning säkrare och försvåra försäljningen av stöldgods och oseriösa varor genom att registrera din utrustning.

annonsmarknaden kan du annonsera gratis, köpa och sälja säkrare än på övriga sajter samt slippa jobbiga telefonförsäljare och oseriösa köpare. Du hittar alla typer av musikprylar bland annonserna. Allt ifrån dammiga vinylskivor till begagnade musikinstrument.

Skolan är till för dig som vill hitta musikrelaterade artiklar och guider. Skolan kommer kontinuerligt att uppdateras.

Hoppa in i forumet och delta i diskussionerna. Där kan du ställa frågor och få svar på allt som har med musik och musiktekniska frågor att göra. Skapa dig en profil nu och utnyttja våra tjänster direkt!

Plattformen är ständigt under utveckling, vilket innebär att du som användare kommer märka att nya funktioner eller förbättringar tittar fram på sidan. Vår hösta prioritet är att allt ska fungera smidigt och att servicen skall vara den bästa. Vi hoppas att du alltid känner dig nöjd med besöket och tar gärna emot kritik eller förslag på förbättringar.

För att få tillgång till alla tjänster på sidan måste du skapa dig en användare!

Användare:

Lösenord:

Skapa användare!
Glömt lösenord?